Creative Design Services

Creative design to support your website and marketing efforts

Coming soon

In het kort

 • Een volledig voor jouw op maat gemaakte website, gericht op conversies, zodat je altijd nieuwe klanten kunt krijgen. BONUS: SEO-plugin meegeleverd voor betere vindbaarheid
 • Volledige integratie met jouw e-mailmarketing-platform zoals MailChimp en ActiveCampaign, zodat potentiële klanten op jouw e-maillijst komen en je daarmee conversies kunt verhogen
 • Ontworpen met mobile first in gedachte, dus geschikt voor desktop, tablets en telefoons en ook met SSL-beveiliging
 • Na oplevering van de website krijg je een VIP-lidmaatschap van 1 maand waarmee je volledige technische ondersteuning krijgt en tevens ook uitleg krijgt om zelf de website aan te passen

De gouden formule: webdesign + marketing = bezoekers + conversies

Je hebt een mooie website of je laat er een maken, maar leidt dit tot klanten?

Websites maken kunnen velen en er zijn veel tools op de markt waarmee je zelf een website kunt maken, maar het is juist de combinatie tussen webdesign & marketing wat uiteindelijk zou moeten leiden tot bezoekers (traffic) en conversies (conversion).

Door een goede marketingstrategie kun je een persoon die nog nooit van jou gehoord heeft, stapsgewijs veranderen in een lead, vervolgens in een klant en hopelijk uiteindelijk een fan die jouw bedrijf zelfs promoot!

Dat is waarom je een website nodig hebt die gericht is op conversie

En dat is waar wij je in gaan helpen.

Niet alleen een mooie website, maar dankzij de uitgebreide kennis van ons team van freelance experts in web design, marketing en creative design ook een website die conversies oplevert.

Hoe?

Al in ons eerste gesprek, kijken wij goed naar jouw business en jouw uiteindelijke doel, zodat elke pagina op jouw website functioneel is als onderdeel van het geheel, jouw sales funnel.

Een complete website betekent voor jou...

Het maakt niet uit wat voor een website jij wilt of het nu een bedrijfswebsite, webshop, sales funnel website of een elearning website is, een website door ons laten maken betekent:

 • Uitgebreid advies

  Uitgebreid advies van experts om jouw website te gebruiken als leadgenerator in plaats van een online visitekaartje. Daarnaast ook advies in de te gebruiken technieken, hostingpakketten en de te schrijven content.

 • Op maat gemaakt

  Voor jou op maat gemaakte website, aangepast op jouw eigen huisstijl. Nog geen huisstijl? Bekijk dan onze creative design-diensten

 • Echt jouw eigen website

  Wanneer de website af is, dan is deze ook echt van jou. Je kunt zelf de website aanpassen en beheren met je eigen inloggegevens, zonder tussenkomst van ons. Je zit dus absoluut niet aan ons vast met een abonnement. Wij houden niet van zulke praktijken.

 • Mobile first

  Ontworpen met mobile first in gedachte, dus de website zal goed uitzien op zowel desktop, tablet als op de telefoon (responsive design). En Google geeft voorrang aan websites die goed geoptimaliseerd zijn voor telefoons, dus hoger in zoekresultaten

 • Gratis VIP-lidmaatschap

  Gratis 1 maand VIP-lidmaatschap (ter waarde van € 23,99), waarmee je 1 maand technische ondersteuning via tickets krijgt en vragen kunt stellen over het gebruik van de website

 • Uitleg over gebruik

  Uitleg in het gebruik van de website, zodat je zelf pagina’s kunt aanpassen en nieuwe teksten en afbeeldingen kunt toevoegen

Geen budget?

Een nieuwe website of een redesign van jouw website vraagt inderdaad om een grote investering die je misschien op dit moment niet kunt doen.

Wij zijn ook freelancers, wij hebben het ook allemaal meegemaakt.

Dat is waarom onze klanten ons à la carte-menu zo kunnen waarderen. Losse web design diensten die stap voor stap afgenomen kunnen worden.

Wij kijken naar de low hanging fruits. Welke diensten kun je nu al afnemen wat het snelst resultaat op gaat leveren en welke kun je in een latere stadium afnemen?

En omdat wij weten waar wij het over hebben, is elk stukje alitijd een onderdeel van dezelfde grote puzzel.

Vooruit denken – dat is wat wij doen.

Bereid je voor op de vrijheid om nee te zeggen en alleen aan projecten te werken die je leuk vindt!

Over 20 years of experience!

I’ve been creating websites since 1998 and have been specializing in online marketing since 2007 (based on the principles from Ryan Deiss and Russell Brunson).

Very passionate to use and share my knowledge and experience to help out solopreneurs and small business owners with their website and marketing, focusing on attracting traffic and increasing conversions.

I have a blog!

On demand technical support

Not tech savvy or simply not having the time and want to have on demand technical support for your website?

Become a VIP member and you can count on our technical support, even if you’re not a client already.

Perks:

 • Technical support from experts via our ticket system
 • No extra costs if we can fix the problem witin 10 minutes
 • FREE website backup service
 • Good response outside office hourse and in weekends

On demand advice

Ask for advice and help from people like you in our exclusive Facebook group: the Web Design & Marketing Cafe for solopreneurs and small business owners

Scroll to Top